Nu är det bevisat!

Man ska inte uttala sig om saker som man inte vet någonting om.

Jag satt och kollade runt på Aftonbladet, som vanligt, och valde idag att kika in på en av artiklarna som handlar om att Rolf-Göran Bengtsson vann Jerringpriset. Detta visste jag redan och jag tycker att han förtjänade priset. Sedan bläddrar man självklart ned till kommentarerna och vad ser man? En enorm jävla hög med män (till 97% i alla fall) som tycker att hästen (Läs: hamburgaren) skulle ha fått priset. Ridning är ingen sport och därför skulle inte "Roffe" fått det där priset. Han fick c:a 45% av rösterna vilket självklart bara var fusk. Självklart kan ju vem som helst hoppa upp på en häst och prestera som Roffe har gjort. Verkligen. Alla. Eller vänta, skulle dem? Vad har han presterat egentligen? Let's see...

Rolf-Göran Bengtsson har deltagit i OS 3 gånger, 1996, 2004, 2008.
  • 2011: 1:a EM (Individuellt)
  • 2010: 6:a VM (Individuellt)
  • 2008: 2:a OS (Individuellt)
  • 2007: 5:a EM (Individuellt)
  • 2008: 8:a OS (Individuellt), 2:a OS (lag)
  • 2001: 2:a EM (lag), 3:a EM (Individuellt)
  • 1996: 6:a EM (lag)
  • 1996: 10:a OS (lag)
  • 1994: 7:a EM (lag)

Är inte det något att komma med? Jag blir bara så ledsen när folk bevisar sin okunnighet. Är det så jävla svårt att glädjas över andras framgångar? Roffe har också kämpat för att ta sig dit han är idag och för att lyckas. Precis lika mycket som Zlatan och alla andra som föredrar bollar framför hästar. Självklart är det skillnad på att springa efter en boll och att hoppa upp på hästryggen och prestera något. Det är långt ifrån samma sak eftersom det är olika sporter. Ridning är också en sport vad folk än tror eftersom det är hästen som arbetar. Utan häst kan man ju inte rida eller hur? Hur ska man spela fotboll utan en boll? Olika sporter som kräver olika "material" för att kunna utföras. What's the problem? Respektera att andra tycker olika! Jag tycker personligen att t.ex. fotboll är skittråkigt och att ridning är mycket roligare. Men klart som själve fan får jag respektera att någon kanske tycker det är kalas med fotboll och att ridning är skittråkigt. Hur kul skulle det vara om alla tycker likadant?

Sedan var det någon gubbe som skrev någon löjlig krönika på Aftonbladet som jag inte har läst eftersom det är en plustjänst. Dock antar jag att många män hyllar honom för den eftersom, som jag skrev tidigare, ridning tydligen inte räknas som sport eftersom det är hästen som gör allt jobb. Om folk bara ville tänka efter lite innan dem säger någonting. Har man någonsin suttit på en häst så vet man vad som krävs för att hästen göra det man ber den om. Har man inte gjort det så vet man inte och då bör man inte säga någonting om det heller. Gör man det i alla fall och kommer med någon dum kommentar... allt man egentligen gör är att man bevisar hur okunnig man är. 

För all del vill jag bara säga en sak om att folk kallar hästar hamburgare. Ni som gör det och har något annat djur, hund, katt, reptil. Gillar ni dessa små delikatesser? Vore det inte trevligt om ni t.ex. skickade er hund till Vietnam för att få tillbaka den som en härlig biff? För er som inte visste det så gör man mat av de flesta djur, inte bara hästar, kor, grisar. Era små söta knädjur som ni har i erat rum på nätterna är också mat. Kanske inte här i Sverige men i något annat land så är dem det. Tänk på det nästa gång ni klappar ert djur. Vilken god biff det skulle kunna bli av den.

Kommentarer
Postat av: Hemligt :)

Svenskar är avundsjuka! De söker till aftonbladet för att klaga på allt o alla. Ta T.ex. Zlatan som du nämnde folk gillar inte han attityd och tycker därför att han är dålig.. Sverige är skit!

2012-01-18 @ 20:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0